Hem misafirlerinize ikram edebileceğiniz hem de hediye götürebileceğiniz hoş bir sürpriz...
İrmikli ToplarMalzemeler
* su bardağı süt
*8 yemek kaşığı irmik
*7 yemek kaşığı toz şeker
*1 paket krem şanti
*Hindistan cevizi ve renkli şekerler
Süt, irmik ve şekeri tencereye koyup karıştırarak muhallebi kıvamına gelen kadar pişirin. Biraz ılıttıktan sonra toz krem şantiyi ekleyip mikserle çırpın, soğumaya bırakın. Muhallebiniz soğuduktan sonra elinizi ıslatarak küçük parçalar alın. Yuvarlayıp Hindistan cevizi veya renkli şekerlere batırıp servis tabağına alın. Üzerine boncukla süslediğiniz kürdanları batırın. Benim kürdanlarımı oğlum hazırladı...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder